Home / page 21

Blog Archives

Ftese

Bashkia Berat ,Qendra Kulturore “Margarita Tutulani”, Galeria Edward Lear organizon ne daten 1 qershor ne oren 18:30 konkursin “KOLOR 2016” prane ambienteve te galerise.Ne kete aktivitet marrin pjese te gjithe femijet e grupmoshave 6-14 vjec,te cileve u jepet mundesia per te shplalosur talentin e tyre ne vizatim. Ju mirepresim.

Read More »

Drejtoria e Arsimit, Bashkia Berat ne bashkepunim me shoqaten” Misioni pa Kufi” mundesoi ndihma per femijet e kopshteve dhe cerdheve te qytetit te Beratit

Edhe 1 dite na ndan nga festa e femijeve , festa e 1 Qershorit … Diten e sotme Drejtoria e Arsimit, Bashkia Berat ne bashkepunim me shoqaten” Misioni pa Kufi” mundesoi ndihma per femijet e kopshteve dhe cerdheve te qytetit te Beratit. U pajisen me ene kuzhine dhe me veshje …

Read More »

Zv/Ministri Kinez i Kulturës Z. Ding Wei gjatë takimit të tij me Kryetarin e Bashkisë Z. Petrit Sinaj

Zv/Ministri Kinez i Kulturës Z. Ding Wei gjatë takimit të tij me Kryetarin e Bashkisë Z. Petrit Sinaj. Vizita organizohet në kuadrin e lidhjeve të bashkëpunimit ndërmjet Ministrive të Kulturës të Kinës dhe Shqipërisë. Zv/Ministri Kinez i Kulturës Z.Ding dhe Kryetari i Bashkise Z. Sinaj biseduan rreth mundësive të bashkëpunimit …

Read More »

Edicioni 4 I gjysem maratones Berat 2016

SINAJ:VRAPIM PER JETEN.EDICIONI i 4 i GJYSME MARATONES BERAT 2016. Ditën e sotme u zhvillua edicioni i saj i katërt me mbështetjen e Bashkisë Berat dhe donatorëve të ndryshëm beratas. Ishin 48 atlete që u bënë pjesë e këtij organizimi dhe pavaresisht temperaturave të larta ata ia dolën ta mbyllin …

Read More »

Mbledhja e Këshillit Bashkiak Berat date 27.05.2016

U zhvillua sot mbledhja e Këshillit Bashkiak me këtë rend dite : 1.Relacion dhe Projekt-Vendim “Mbi miratimin e dorëheqjes së Këshilltarit Z.Thoma Jançe i Subjektit Politik PD ”. 2.Relacion dhe Projekt-Vendim “Mbi miratimin e dorëheqjes së Këshilltares Znj.Emisa Osoja i Subjektit Politik P.R ”. 3. Relacion dhe Projekt-Vendim “Mbi miratimin …

Read More »

Nenkryetari i Bashkise Matera viziton Muzeun Onufri

  Nenkryetari i Bashkise Matera (Itali) Giovanni Schiuma viziton Muzeun Onufri ne Berat dhe qytetin , ne kuadrin e lidhjeve te bashkepunimit ndermjet Komunes Matera dhe Bashkise Berat.   Dy qytetet jane duke bashkepunuar ne vendosjen e lidhjeve te perbashketa ne kulture, art, kreativitet. Matera eshte shpallur Kryeqyteti Europian i …

Read More »

Takimi me Banken Boterore

Kryetari i Bashkise Berat Z. Petrit Sinaj gjate takimit me Drejtoren e Bankes Boterore Znj. Tahseen Sayed, ku u diskutua mbi programin e financimit te Bankes Boterore per Shqiperine e Jugut ne fushen e turizmit. Programi synon te mbeshtesi edhe qytetin e Beratit, fillimisht me 2 projekte infrastrukturore qe nxisin …

Read More »

Inaugurohet Zyra e Interpretimit Turistik me rastin e hapjes se sezonit turistik

Inaugurohet Zyra e Interpretimit Turistik me rastin e hapjes se sezonit turistik Të pranishëm Kryetari i Bashkisë Z. Petrit Sinaj, Prefekti i Qarkut z.Fadil Nasufi,Drejtorja e Bankës Botërore Znj.Tahseen Sayed, Zv/Ambasadori i Zvicrës Z. Philip Keller, Zv Ministrja e Turizmit Znj. Adela Karapiti, Përfaqësues të Agjensisë Kombëtare të Turizmit, Drejtues …

Read More »