Home / Bashkia Berat / Kryetari i Bashkisë

Kryetari i Bashkisë

Kryetari i  Bashkisë Berat Z. Ervin DEMO

ERVIN DEMO
Lindur në Berat, në vitin 1982.
Ka ndjekur studimet e larta Bachelor dhe Master në Mbretërinë e Bashkuar. Studimet post doktorale i ka ndjekur në Universitetin e Bolonjës.
Ervin Demo ka një karrierë të gjatë në institucionet e arsimit të lartë në vendin tonë. Që nga viti 2004, ka qenë pedagog me kohë të plotë pranë departamentit të Menaxhimit, në Fakultetin e Ekonomisë, Universiteti i Tiranës. Më pas ka mbajtur pozicione të ndryshme drejtuese në Universitetin e Tiranës, ku Gjatë viteve 2012-2016 ka qenë Zv. Rektor i Universitetit të Tiranës. Në vitin 2017 është emëruar Zëvendësministër në Ministrinë e Arsimit Sportit dhe Rinisë, detyrë të cilën e ka mbajtur deri në fund të vitit 2018.
Edhe për shkak të pozicioneve që ka mbajtur, Z.Demo ka qenë gjithmonë promotor dhe mbështetësi i të rinjve në çështjet që lidhen me arsimin e lartë, dhe në iniciativa që lidhen me Sipërmarrjen dhe Inovacionin.
Ne 30 Qershor 2019 është zgjedhur kryetar i bashkisë Berat

One comment

  1. Pershendetje, jam Sokol Zhupa, jam Tranjer Futbolli per vajza jam Diplomuar ne Itali. Na viti qe do vi un do transferohem ne shqipri ne Berat. Po ju shkruaj se deshja ca informacione Na Bashkia. Un do hape nje ekip sportiv per femra ne futboll, fusha qe eshte Rruga Santa Lucia ne Berat mund te perdoret per stervitjet edhe per ndeshjet? Bashkia jep Na nje incentive per aktivitetet e reha ne qytet? Mund te perdoren palestrat e shkolles te shtetit per ber aktivitetet? Ka Na nje kostot, si fusha te Rruga Santa Lucia si tek palestrat e shkolles?
    Ju falenderoj paraprakisht edhe ju uroj nje dite te mbare.
    Sokol Zhupa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *