Home / Numri i popullsise sipas muajve dhe NjA, viti 2021

Numri i popullsise sipas muajve dhe NjA, viti 2021

Tab 1.5 Numri i popullsise sipas muajve dhe NjA, viti 2021


Burimi:Zyra e Gjendjes Civile