Home / Numri i qëndrave publike për personat me aftësi të kufizuar,numri i përfituesve dhe kërkuesve për shërbime sociale Qendra “Lira” dhe “Une jam si Ju”

Numri i qëndrave publike për personat me aftësi të kufizuar,numri i përfituesve dhe kërkuesve për shërbime sociale Qendra “Lira” dhe “Une jam si Ju”

Tab 11.7 Numri i qëndrave publike për personat me aftësi të kufizuar,numri i përfituesve dhe kërkuesve për shërbime sociale Qendra “Lira” dhe “Une jam si Ju”


Burimi: Drejtoria e Sherbimit Social