Home / Numri i qëndrave publike për personat me aftësi të kufizuar,numri i përfituesve dhe kërkuesve për shërbime sociale Qendra “Lira”.

Numri i qëndrave publike për personat me aftësi të kufizuar,numri i përfituesve dhe kërkuesve për shërbime sociale Qendra “Lira”.

Tab 11.8 Numri i qëndrave publike për personat me aftësi të kufizuar,numri i përfituesve dhe kërkuesve për shërbime sociale Qendra “Lira”


Burimi: Drejtoria e Sherbimit Social