Home / Kryesia e Keshillit dhe Konferenca e Kryetareve

Kryesia e Keshillit dhe Konferenca e Kryetareve

Vendimet e Kryesisë së Këshillit – Shkurt 2024

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vendimet e Kryesisë së Këshillit – Mars 2024

Vendimet e Kryesisë së Këshillit – Prill 2024

Vendimet e Kryesisë së Këshillit – Maj 2024