Home / Komisionet

Komisionet

Kalendari i Mbledhjes se Komisioneve

  • Komisionet

1.Komisioni i Infrastrukturës,Shërbimeve,Transportit,Administrimit të Territorit

a)Evisa Çela-Kryetare

b)Llazarion Teneqexhiu

c)Fadil Kallanxhiu

ç)Muharrem Hoxha

d)Oltion Merdari

 

2.Komisioni i ekonomisë,Financës dhe Shërbimeve Sociale

a).Krenar Suku-Kryetar

b)Anisa Veliu-N/Kryetar

c)Endrina Tangu

ç)Fatjon Elezi

d)Rovena Cuku

dh)Muharrem Hoxha

e)Shyqyri Dura

 

3.Komisioni i Bujqësisë,Agro-Industrial,Kadastrës dhe Mjedisit

a)Ledjana Gjika-Kryetare

b)Eligerta Pone

c)Fadil Kallanxhiu

ç)Ferdinant Mimani

d)Teuta Muçogllava

 

4.Komisioni i Shëndetësisë,Rendit dhe Mbrojtjes Civile

a)Afërdita Gjini -Kryetare

b)Dhurata Abazaj

c)Migena Toto

ç)Ferdinant Mimani

d)Julian Ranxha

 

5.Komisioni i Arsimit ,Rinisë dhe Sporteve

a)Florenca Demollari-Kryetare

b)Barije Kanaçi

c)Donald Molishti

ç)Kejsi Hoxha

d)Anduena Azizolli

Raportet e Komisioneve

 

6.Komisioni i Turizmit,Kulturës,Trashëgimisë Kulturore dhe Vlerësimit të Figurave

a)Agron Polovina -Kryetar

b)Vilson Muçaj

c)Fjorina Meraj

c)Florenca Demollari

d)Bledar Blana