Home / Numri i punonjësve nga viti 2017-2021

Numri i punonjësve nga viti 2017-2021

Fig 14.1 Numri i punonjësve nga viti 2017-2021


Burmi:Drejtoria e Burimeve Njerezore dhe Sherbimeve Mbeshtese