Home / Tabela me numrin e vizitorve sipas kategorive nga muaji Janar-Dhjetor 2021, ne kalan e Beratit

Tabela me numrin e vizitorve sipas kategorive nga muaji Janar-Dhjetor 2021, ne kalan e Beratit

Tab 5.4 Tabela me numrin e vizitorve sipas kategorive nga muaji Janar-Dhjetor 2021, ne kalan e Beratit


Burimi: Drejtoria e Turizmit dhe Aktiviteteve