Home / Numri i godinave me ngrohje sipas kategorise ne qytet

Numri i godinave me ngrohje sipas kategorise ne qytet

  1. Sipërfaqet e lyera në institucionet arsimore e publike

Gjatë vitit 2021 në Institucionet Arsimore janë lyer në total  me bojë plastik, hidromat dhe akrilik 21665 m2 sipërfaqe, janë lyer me gëlqere  6050 m2 dhe janë bërë merimetime në 450 m2.

  1. Ngrohja në institucionet arsimore dhe qëndrat sociale

Drejtoria e Arsimit ka në mirëmbajtje 63 godina të Institucioneve Arsimore,nga këto 25 janë në qytet edhe 38 në fshat. Në qytet në 25 godinat e  Institucioneve Arsimore kemi 4 çerdhe,  9 kopshte, 7 shkolla 9-vjeçare, 2 shkolla të mesme, 2 shkolla të mesme të bashkuara, 1 QKF dhe 2 konvikte.

 

Tab 10. 18 Numri i godinave me ngrohje sipas kategorise ne qytet

Nr Ngrohja e ambjenteve Numri  godinave
1 Kaldaje 4 godina
2 Sobë me dru 13 godina
3 Ngrohje me ngrohës elektrik 4 godina
4 Ngrohje me kondicioner 1 godine
5 Godina  pa ngrohje 3 godina
6 Totali 25 godina

Burimi: Drejtoria e Arsimit