Home / Investime

Investime

Projekti “Rrugë të Bardha”

Nga qyteti, në fshat, për mirëmbajtjen e rrugëve në çdo pëllëmbë Aktualisht ndërhyrja po kryhet në rrugët e brendshme të Veterrikut, në njësinë Administrative Velabisht Në kuadër të Projekti “Rrugë të Bardha”, në shërbim të banorëve të zonave rurale #BashkiaNëPunë https://www.facebook.com/ervindemo.al/posts/pfbid02mea4ahKXhddA8BCsoN7bJrTN7aBMwF1zvaSf6LeXMpqUH7yqD9hVz6DJuZinv6Apl

Read More »

Rehabilitimi i pallateve ne Lagjen Nr.1

Rehabilitimi i pallateve të vjetra në Rajonin.1 me sistem për rritjen e efiçencës së energjisë garanton vlerë të shtuar për banorët dhe hyrje më estetike në qytetin e 1mbi1dritareve. Aktualisht po punohet në zonën e njohur si rrethrrotullimi i “Ypsilonit”. Një investim tejmase me vlerë: Për një mikpritje dinjitoze që …

Read More »

Rrethrrotullimi më i ri në qytet është thuajse gati

Rrethrrotullimi më i ri në qytet është thuajse gati Falë motit në favor, puna po ecën me ritme të shpejta në nyjen kyçe të qytetit, mes Goricës dhe Mangalemit Bëhemi gati për të përballuar fluksin e një tjetër sezoni turistik fantastik https://www.facebook.com/ervindemo.al/posts/pfbid02tdQsCkUyL2ZSjMfjuYvLNnUgSv9ZEQgdWU5XPpMvu2X8KdVPhmFFf6sehj6rRZMJl

Read More »

“Dua të luaj”

“Dua të luaj” Duke marr formë çdo ditë, projekti i shumëpritur nga banorët një projekt kompleks i cili do të ofroj ushtrimin e disa sporteve si futboll, basketboll, volejboll, tenis etj , pa harruar fëmijët të cilët do të kenë një kënd lojrash të dedikuar për ta. Sot filluam strukturën …

Read More »

Projekti “Ndertimi i Ures se Bilces”

Projekti ”Ndertimi i Ures se Bilces” -financuar nga Programi EU For Albania – EBRD Tourism-Led Model for Local Economic Development Support Programme Projekti ne pdf: Ura e Bilces Berat   Per cdo pyetje ju lutem kontaktoni: Z. Luciano Bojaxhiu NKryetar i Bashkise ne adresen: info@bashkiaberat.gov.al telefon: 0696645785

Read More »

Investimet në lagjen “Çlirim” në rajonin nr 1.

Nuk do të lihet asnjë pas dore🖐 Lagjet e Beratit kanë shumë kohë që nuk shohin asnjë investim që ndryshojnë plotësisht realitetin. Gjejmë shpesh pallate të amortizuara duke i dhënë pamjen e lagjeve të harruara. Tashme kjo po ndryshon! 💪 Radha sot është e lagjes Çlirim në rajonin nr 1. …

Read More »

Thirrje për bizneset për pjesmarrje në seancën informuese për grante

Thirrje për bizneset për pjesmarrje në seancën informuese për grante. Organizata Help, dega në Shqipëri, në bashkëpunim me Bashkinë Berat kërkon të përkrahë biznese të vogla dhe të mesme me grante në pajisje me vlerë deri në 2,000 Euro me qëllim nxitjen e punësimit dhe vetëpunësimit në Bashkinë Berat. Vendi …

Read More »

“Restaurimi dhe përdorimi me përshtatje i ish-Selamllikut të Vrionasve dhe Zonës përreth”

Fondi Shqiptar i Zhvillimit dhe Bashkia Berat në kuadër të Projektit “PZHIUT”, me financim nga  Banka Boterore, kanë përfunduar përgatitjen e  projektit të Paketës së Dytë të investimit për qytetin e Beratit:             P06 -“Restaurimi dhe përdorimi me përshtatje i ish-Selamllikut të Vrionasve dhe Zonës …

Read More »

Landfilli i ri

 Qyteti simbol i arkitekturës botërore, ku impakti i rilindjes urbane dhe investimet në çdo cep të territorit po i japin një tjetër hov zhvillimor zonës, nuk mund të imagjinohej pa zgjidhjen e problemit të menaxhimit të mbetjeve, shoqëruar me një mjedis të gjelbër. Zgjidhja ofrohet përmes #landfillit të ri ku …

Read More »