Home / Investime / Rehabilitimi i pallateve ne Lagjen Nr.1

Rehabilitimi i pallateve ne Lagjen Nr.1

Rehabilitimi i pallateve të vjetra në Rajonin.1 me sistem për rritjen e efiçencës së energjisë garanton vlerë të shtuar për banorët dhe hyrje më estetike në qytetin e 1mbi1dritareve.
Aktualisht po punohet në zonën e njohur si rrethrrotullimi i “Ypsilonit”.
📌Një investim tejmase me vlerë:
✔️Për një mikpritje dinjitoze që në hyrje të qytetit, për turistët dhe vizitorët rekord të Beratit.
✔️Për banorët e pallateve, për shtëpi më të ngrohta dhe rritje të vlerës së pronës.
Kjo ndërhyrje së bashku me ndërhyrjet gjatë vitit 2023 në rajonin 1 kanë transformuar një lagje të harruar në dekada.