Home / Investime / “Restaurimi dhe përdorimi me përshtatje i ish-Selamllikut të Vrionasve dhe Zonës përreth”

“Restaurimi dhe përdorimi me përshtatje i ish-Selamllikut të Vrionasve dhe Zonës përreth”

Fondi Shqiptar i Zhvillimit dhe Bashkia Berat në kuadër të Projektit “PZHIUT”, me financim nga  Banka Boterore, kanë përfunduar përgatitjen e  projektit të Paketës së Dytë të investimit për qytetin e Beratit:
            P06 -“Restaurimi dhe përdorimi me përshtatje i ish-Selamllikut të Vrionasve dhe Zonës përreth”,
Për të prezantuar këte Projekt dhe konsultuar mbi Vlersimin e Ndikimit në Mjedis dhe Social (VNMS/ESIA) të tij ju ftojmë të merrni pjesë në:
             Takimin e dedikuar Autoriteteve lokale, grupeve të interest dhe komunitetit të banoreve në zonën e projektit  ditën e Enjte, më datë 23 Shtator, 2021 ora 10:30,  në Bashkinë Berat.
Takimi do të përqëndrohet në Prezantimin e projektit Teknik dhe Konsultimi mbi  Vlersimin e Ndikimit në Mjedis dhe Social-VNMS nga specialist të FSHZH-së.