Home / Investime (page 2)

Investime

Rikualifikimi urban i sheshit “Iljaz Vrioni”

Transformimi dhe investimet e njëpasnjëshme për Beratin, janë jo vetëm rikuperim i kohës së humbur i ish administrates që vegjetoi, por jetësimi i programit dhe vizionit tonë për t’i ofruar qytetarëve të këtij qyteti gjithçka i ka munguar në këto vite. Rikualifikimi urban i sheshit “Iliaz Vrioni”, para ish agjencisë, …

Read More »

Drejt përfundimit të rehabilitimit të vend-depozitimit të mbetjeve

Drejt përfundimit të rehabilitimit të vend-depozitimit të mbetjeve Prej vitesh në gjendje të tmerrshme, me efekte negative për Beratin dhe mbi të gjitha banorët dhe bizneset pranë kësaj zone. Sot me mbështetjen e Qeverisë Zviceriane ky vend-depozitim do të jetë brenda të gjitha standardeve mjedisore dhe do të mundësojë një …

Read More »

Përfundon sinjalistika në investimin më të ri për qytetin e Beratit.

Përfundon sinjalistika në investimin më të ri dhe me shumë vlerë për qytetin e Beratit. Segmenti i ri bypass i vogël 650m ku përfshihet dhe rrethrrotullim i ri i cili ndihmon qarkullimin rrugor. Projekti i riasfaltimit dhe rehabilitimit të plotë të aksit rrugor prej 1.5 km. Ky investim përmirëson aksesin …

Read More »

Argjinatura me gjatësi 800m në Njësinë Administrative “Velabisht”

Drejt përfundimit të argjinaturës me gjatësi 800m në Njësinë Administrative “Velabisht”, e cila u bë e mundur me mbështetjen e Ministrisë së Bujqësisë. Ky investim do të ulë rrezikun e përmbytjeve të tokave bujqësore dhe disiplinojë shtratin e lumit Osum. Ndërhyrje e domosdoshme e cila mbron 200 hektarë tokë bujqësore …

Read More »

Përmirësimi i infrastrukturës në rrjetin e ujësjellës-kanalizime

Tashme ka nisur projekti i ujësjellësit për njësinë administrative Velabisht-Bashkia Berat, për fshatrat Velabisht Starovë Remanicë Veterik Plot 32 lagje do të kenë shumë shpejt furnizimin me ujë pasi mungonte deri më sot rrjeti i ujësjellësit. 4800 banorë, 118 biznese dhe 7 institucione do të marrin zgjidhjen e kërkuar prej …

Read More »