Home / Investime / Përfundon rruga prej 1 km për në shesh-depozitimin e mbetjeve të ngurta

Përfundon rruga prej 1 km për në shesh-depozitimin e mbetjeve të ngurta

Përfunduam rehabilitimin prej 1 km të rrugës për në shesh-depozitimin e mbetjeve të ngurta i cili është në fazën e fundit të rehabilitimit falë mbështetjes së Qeverisë Zviceriane.
Gjithashtu, kjo rrugë u shërben fermerëve dhe bizneseve të zonës.