Home / Aktivitete / Panairi i ofertës turistike të qytetit

Panairi i ofertës turistike të qytetit

Super #panairi i ofertës turistike të qytetit, ku është 🔛🔝#akomodimi, #kulinaria, #cilësia dhe #shërbimi më i mirë.

#NëBerat🤍 në festën e TURIZËM FEST në @1mbi1dritaret. Super mbrëmje me Stiv Mello Pier Noshi dhe Irini Qirjako 🎼