Home / Aktivitete / Dita Kombëtare e Trashëgimisë Kulturore

Dita Kombëtare e Trashëgimisë Kulturore

#DitaKombëtareeTrashëgimisëKulturore🤍 në Berat.

Faleminderit për këtë mbrëmje të këndshme, aktorëve të teatrit të cilët sollën tekstet e këngëve qytetare beratase si trashëgimi e çmuar e qytetit tonë me interpretimin e tyre @gezim_rudi @bakosuela @romirzalla @adelinamuca

Kishim kënaqësin të kishim të ftuar Kryetarin e Bashkisë së Folorinës dhe Drejtorin për Ballkanin perëndimor të KFW🤝

Faleminderit @jozefina_simoni 😊
#BeratiiAktiviteteve