Home / Aktivitete / Festivali Mbarëkombëtarë i Teatrit për Fëmijë

Festivali Mbarëkombëtarë i Teatrit për Fëmijë

NATA E MADHE 🤍

Mbyllëm sot me sukses të jashtëzakonshëm Festivalin Mbarëkombëtarë të Teatrit për Fëmijë @1mbi1dritaret 🙏

Shumë suksese të gjitha qyteteve pjesmarrëse dhe fëmijëve të talentuar 🤗
Juria vlerësoi me çmimin e 1️⃣ fëmijët e @bashkia_korce_ me shfaqen “Një ngjarje e pazakontë”, çmimin 2️⃣ fëmijët e @bashkiadurres dhe çmimin 3️⃣ fëmijët e @bashkiaberat

Faleminderit organizatorëve dhe gjithë pjesmarrësve 🤝
Shihemi në edicionet e rradhës.