Home / Aktivitete / Festa e Roshnikut

Festa e Roshnikut

Atmosferë e ngrohtë nga “Festa e Roshnikut”

Panairi agroturistik 🥘, produktet e jashtëzakonshme të zonës, muzikë, valltarë e lojëra për fëmijë e ben këtë festë fantastike për turistët dhe të gjithë pjesmarrësit 😊

#BeratiiAktiviteteve🤍