Home / Investime / Rrethrrotullimi më i ri në qytet është thuajse gati

Rrethrrotullimi më i ri në qytet është thuajse gati

Rrethrrotullimi më i ri në qytet është thuajse gati ✅
Falë motit në favor, puna po ecën me ritme të shpejta në nyjen kyçe të qytetit, mes Goricës dhe Mangalemit 🙏
Bëhemi gati për të përballuar fluksin e një tjetër sezoni turistik fantastik ✨