Home / Aktivitete / Drejtoria e Arsimit, Bashkia Berat ne bashkepunim me shoqaten” Misioni pa Kufi” mundesoi ndihma per femijet e kopshteve dhe cerdheve te qytetit te Beratit

Drejtoria e Arsimit, Bashkia Berat ne bashkepunim me shoqaten” Misioni pa Kufi” mundesoi ndihma per femijet e kopshteve dhe cerdheve te qytetit te Beratit

Edhe 1 dite na ndan nga festa e femijeve , festa e 1 Qershorit …
Diten e sotme Drejtoria e Arsimit, Bashkia Berat ne bashkepunim me shoqaten” Misioni pa Kufi” mundesoi ndihma per femijet e kopshteve dhe cerdheve te qytetit te Beratit. U pajisen me ene kuzhine dhe me veshje femijet qe frekuentojne kopshtet dhe cerdhet me dreke dhe pa dreke. Falenderojme perzemersisht shoqaten “Misioni pa Kufi “ per kontributin e nevojshem qe ofroi per cerdhet dhe kopshtet e qytetit tone qe femijet te kene te gjitha komoditetet qe duhen te ofrohen ne keto institucione.