Home / Tag Archives: kopshtet

Tag Archives: kopshtet

Drejtoria e Arsimit, Bashkia Berat ne bashkepunim me shoqaten” Misioni pa Kufi” mundesoi ndihma per femijet e kopshteve dhe cerdheve te qytetit te Beratit

Edhe 1 dite na ndan nga festa e femijeve , festa e 1 Qershorit … Diten e sotme Drejtoria e Arsimit, Bashkia Berat ne bashkepunim me shoqaten” Misioni pa Kufi” mundesoi ndihma per femijet e kopshteve dhe cerdheve te qytetit te Beratit. U pajisen me ene kuzhine dhe me veshje …

Read More »