Home / page 19

Blog Archives

Operacionet e pastrimit të tre hotspot-eve me municione të paplasura në Gjoroven, Palikësht dhe Mbreshtan

#BashkiaBerat #Beratipunon #komunitet #bashkëpunim #municione #pastrim #mbështetjeCivile Kanë përfunduar operacionet e pastrimit të tre hotspot-eve me municione të paplasura në Gjoroven, Palikësht dhe Mbreshtan, nga Kompania Norvegjeze e pastrimit NPA në bashkëpunim me Ministrinë Mbrojtjes dhe me financim nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Territori i këtyre tre zonave tashmë …

Read More »

Tryezë e rrumbullakët me bizneset turistike

#BashkiaBerat #Berati1vitNëPunë #happërpara #promovim #biznese #turizëm #app #VisitBerat Sot u organizua një tryezë e rrumbullakët me bizneset turistike, për njohjen më të mirë të Qendrës së Interpretimit Turistik në qendër të qytetit  dhe prezantimin e Logos se Beratit me qëllim koordinimim dhe promovimin e bizneseve turistike te qytetit, edhe me …

Read More »

Mbledhja e Keshillit Bashkiak date 29.07.2016

Diten e premte,date 29.07.2016 u zhvillua mbledhja e Këshillit Bashkiak me këtë rend dite : 1. Relacion dhe Projekt-Vendim “Për dhënien e ndihmës ekonomike, pagesës së paaftësisë dhe kompensimit të energjisë elektrike për periudhën 1-31 Korrik 2016”. 2. Relacion dhe Projekt-Vendim “Për ndryshimin në Vendimin e Këshillit Bashkiak nr.20, datë …

Read More »

Kampi i gureskalitesve ne Berat

Ditën e sotme, në praninë e kryetarit të Bashkisë Z. Petrit Sinaj, është përmbyllur “Kampi i Gurskalitësve Berat”. Një iniciativë e Bashkisë Berat dhe partnerëve, e cila synon të ndërgjegjësojë brezin e ri si dhe qytetarët për rëndësinë e ruajtjes së trashëgimisë kulturore të qytetit. Në kamp morën pjesë të …

Read More »

Nata e Dyte e Festivalit Multikulturor Berat

#BeratiOnRock Dita e 2-të e #FestivaliMultikulturorBerat në një atmosferë elektrizuese me Marsela Çibukaj, DJ dhe shumë muzikë e argëtim! Vazhdojmë nesër në ditën e fundit të Festivalit Multikulturor, por jo të argëtimit. Na ndiqni!  

Read More »

Spektakli “Portokalli” ne Berat

Nën kujdesin Kryetarit të Bashkisë Berat, Z. Petrit Sinaj, ditën e Martë në qytet u organizua Portokallia në Berat. Programi i famshëm televiz u mirëprit nga banorët e qytetit, te cilët ishin derdhur në shesh për t’u argëtuar dhe shijuar nga afër spektaklin. Programe të ngjashme artistike dhe kulturore do …

Read More »

Dëgjesa publike për Draftin Final të Planit të Përgjithshëm Vendor të Beratit

U zhvillua sot dëgjesa publike për Draftin Final të Planit të Përgjithshëm Vendor të Beratit. Kryetari i Bashkisë Berat Z. Petrit Sinaj theksoi rëndësinë që Plani do të ketë për zhvillimet e Bashkisë së re të Beratit, si në fushën e planifikimit urban, dhe  atë të zhvillimit të turizmit dhe agrobiznesit. …

Read More »

Buxhetimi transparent ne Bashkine Berat

U zhvillua sot takimi me Perfaqesues te USAID per “Promovimin e Buxhetimit Transparent ne Bashkine Berat “. Gjatë takimit u prezantuan dy platforma te zhvilluara nga PLGP/USAID ne kooperim me Institutin Shqiptar te Shkencave, per te promovuar nje buxhet transparent. Dy aplikacionet Money Mapping dhe Monitoring Treasury Application jane realizuar …

Read More »

Kampionati lokal i qitjes me pjatel

U zhvillua sot ne poligonin e qitjes me pjatel, kampionati lokal.Ne garen e zhvilluar morren pjese 36 sportiste te ekipit te pjatelit Tomori dhe ekipit te shoqates Tomori, tre vendet e para u fituan nga sportistet e ekipit te pjatelit Tomori, perkatesisht vendin e pare: Afrim Mema, vendin e dyte: …

Read More »

Ne mbeshtetje te ekipit kombetar

Bashkia Berat , Qëndra Kulturore “Margarita Tutulani” organizuan sot ne shetitoren e qytetit aktivitetin “Në mbështetje të ekipit kombëtar” në kuadrin e hapjes së kampionatit europian të futbollit. Kuq e zi sot dhe në vazhdim në këtë event historik për futbollin shqiptar.Forca ,ne jemi ju !

Read More »