Home / Sporti / Kampionati lokal i qitjes me pjatel

Kampionati lokal i qitjes me pjatel

U zhvillua sot ne poligonin e qitjes me pjatel, kampionati lokal.Ne garen e zhvilluar morren pjese 36 sportiste te ekipit te pjatelit Tomori dhe ekipit te shoqates Tomori, tre vendet e para u fituan nga sportistet e ekipit te pjatelit Tomori, perkatesisht vendin e pare: Afrim Mema, vendin e dyte: Jetnor Sinaj, vendin e trete Astrit Cenollari.