Home / Njoftime / Buxhetimi transparent ne Bashkine Berat

Buxhetimi transparent ne Bashkine Berat

U zhvillua sot takimi me Perfaqesues te USAID per “Promovimin e Buxhetimit Transparent ne Bashkine Berat “.
Gjatë takimit u prezantuan dy platforma te zhvilluara nga PLGP/USAID ne kooperim me Institutin Shqiptar te Shkencave, per te promovuar nje buxhet transparent.
Dy aplikacionet Money Mapping dhe Monitoring Treasury Application jane realizuar nen moton Qeverisje Transparente si Qeverisje e Mire me qellim rritjen e transparences, mirestrukturimin e informacionit, komunikimin e institucioneve me bashkine dhe krijimin e mjeteve qe ndihmojne ne rritjen e njohurive dhe nxitjen e qytetareve per pjesemarrje.
Ne takim moren pjese stafi i Bashkise,anetare te Keshillit Bashkiak, perfaqesues te shoqerise civile.