Home / Tag Archives: buxhet

Tag Archives: buxhet

Buxhetimi transparent ne Bashkine Berat

U zhvillua sot takimi me Perfaqesues te USAID per “Promovimin e Buxhetimit Transparent ne Bashkine Berat “. Gjatë takimit u prezantuan dy platforma te zhvilluara nga PLGP/USAID ne kooperim me Institutin Shqiptar te Shkencave, per te promovuar nje buxhet transparent. Dy aplikacionet Money Mapping dhe Monitoring Treasury Application jane realizuar …

Read More »