Home / Aktivitete / Spektakli “Portokalli” ne Berat

Spektakli “Portokalli” ne Berat

Nën kujdesin Kryetarit të Bashkisë Berat, Z. Petrit Sinaj, ditën e Martë në qytet u organizua Portokallia në Berat.
Programi i famshëm televiz u mirëprit nga banorët e qytetit, te cilët ishin derdhur në shesh për t’u argëtuar dhe shijuar nga afër spektaklin.
Programe të ngjashme artistike dhe kulturore do të vijojnë gjatë mbrëmjeve verore në Berat.