Home / page 44

Blog Archives

Shkolla Babë Dudë Karbunara organizon Festivalin Ushqimor

Në datën 26.10.2012 shkolla Babë Dudë Karbunara organizoi në oborrin e shkollës Festivalin Ushqimor. Aktiviteti kishte një organizim të admirueshëm dhe ishte një risi për qytetin dhe shkollat e qytetit. Në të ishin të ndërthurura muzika, valle, si dhe konkurse. Gjithashtu në këtë aktivitet pjesëmarrja ishte e gjerë.

Read More »

Tetori Gjerman në Berat

Ditën e hënë, datë 15 Tetor 2012, në orën 11.00 në Galerinë e Arteve Edward Lear në Qytetin e Beratit u mbajt një ekspozitë me fotografi nga Trashëgimia Botërore Gjermane. Kjo ekspozitë u mbajt në kuadër të aktiviteteve kulturore qe jane duke u mbajtur ne disa vende te Shqiperise ne …

Read More »

Vijon Projekti SUSTCULT

Partnerët e projektit Sustcult, organizuan takimin e rradhes i cili u mbajt ne Korfuz (Greqi) ne datat 3-5 Tetor 2012. Takimi i cili vijoi takimin e Beratit ne Maj 2012, u organizua në kuadër të Javës Ndërkombëtare të Menaxhimit të Qëndrueshëm të Trashëgimisë Kulturore. Organizatoret e takimit, partnerët e Sustcult …

Read More »

Dita Kombëtare e Trashëgimisë Kulturore

Në datën 28 Shtator 2012, në qytetin e Beratit u organizua Dita Kombëtare e Trashëgimisë Kulturore. Ashtu si edhe në vitet e tjera kjo ditë ishte e pasur me aktivitete kulturore. Sipari i aktiviteteve u hap në Pallatin e Kulturës Margariita Tutulani ku Lektori i Psikologjise se Artit, Z. Qamil …

Read More »