Home / Aktivitete / Shkolla Babë Dudë Karbunara organizon Festivalin Ushqimor

Shkolla Babë Dudë Karbunara organizon Festivalin Ushqimor

Në datën 26.10.2012 shkolla Babë Dudë Karbunara organizoi në oborrin e shkollës Festivalin Ushqimor. Aktiviteti kishte një organizim të admirueshëm dhe ishte një risi për qytetin dhe shkollat e qytetit. Në të ishin të ndërthurura muzika, valle, si dhe konkurse. Gjithashtu në këtë aktivitet pjesëmarrja ishte e gjerë.