Home / Tag Archives: shkolla

Tag Archives: shkolla

Fillimi i vitit te ri shkollor

Kryetari i Bashkisë, z. Petrit Sinaj, me rastin e fillimit të vitit të ri shkollor u ka përcjellë urimet më të përzemërta për një vit të mbarë dhe të suksesshëm mësuesve dhe nxënësve të shkollës “Zihni Toska”, si një nga institucionet model të shkollës komunitare, ku bashkëpunimi i drejtorit dhe …

Read More »

Shkolla Babë Dudë Karbunara organizon Festivalin Ushqimor

Në datën 26.10.2012 shkolla Babë Dudë Karbunara organizoi në oborrin e shkollës Festivalin Ushqimor. Aktiviteti kishte një organizim të admirueshëm dhe ishte një risi për qytetin dhe shkollat e qytetit. Në të ishin të ndërthurura muzika, valle, si dhe konkurse. Gjithashtu në këtë aktivitet pjesëmarrja ishte e gjerë.

Read More »