Home / page 43

Blog Archives

Budget Draft 2013

Ditën e premte, datë 14.12.0201 Stafi i bashkisë Berat prezantoi në Pallatin e Kulturës Margarita Tutulani Buxhetin e vitin 2012 si dhe Projekt Buxhetin e vitit 2013. Në takim ishin të ftuar qytetarë, grupe interesi, organizata etj. Prezantimet mbi vitin që lamë pas dhe projekt buxhetin e vitit 2013 u …

Read More »

Njeriu i Vitit, Klodian Allajbeu

Në praninë e shumë qytetarëve beratas, intelektualëve, njerëzve të artit, shkencës e kulturës, si dhe përfaqësues të pushtetit vendor është organizuar në një nga lokalet e qytetit, ceremonia solemne e dhënies së çmimit “Njeriu i Vitit” 2012. Komisioni vlerësues pasi ka parë të gjitha propozimet ka vendosur që çmimi “Njeriu …

Read More »

Person of the Year, Klodian Allajbeu

The Municipality of Berat selected the person of the year 2012. He is Klodian Allajbeu, president of the American Hospital of Tirana.  Dr. Klodian is known to have helped a lot of people in need, offering them free medical services. Dr. Klodian promised to further continue his work, to come …

Read More »

Koncert me Qendrën Lira

Me rastin  e festave u zhvillua nje aktivitet me  femijet me aftesi te kufizuar te cilet dhane edhe nje koncert. Save the Children beri te mundur ndarjen e 20 paketave mesimore ,gje kjo e  cila ndihmoi qe keta femije te vazhdojne te ndjekin programin mesimor rregullisht.

Read More »

Concert in Lira Centre

A concert was organized in Lira center with disabled children. The concert was held to celebrate Christmas and New Year. Save the children organization distributed 20 learning packages trying to help some of the children to continue their schooling.  

Read More »

TWIG ne Berat

Tirana Women International Group është një organizatë jo-fitimprurëse e regjistruar ligjërisht në Shqipëri. TWIG aktualisht ka nëntëdhjetë e dy anëtarëve, nga 28 shtete dhe të gjitha aktivitetet e saj për mbledhjen e fondeve përdoren për të ndihmuar popullsinë shqiptare të pambrojtur. Anëtaret e saj aktivisht po kërkojnë mënyra për ofruar vullnetarishr aftësitë e tyre profesionale në fusha të ndryshme të ekspertizës dhe të ndajnë dashurinë e jetës së tyre me gratë dhe fëmijët në nevojë.

Read More »

Përkujtim Dëshmorëve të Atdheut

Ne daten 27.11.2012, ne Lapidarin në Lulishten Deshmoret e Kombit u perkujtuan Deshmoret e rene te Atdheut. Bashkia Berat ne bashkepunim me familjen Fratari kreu rikonstruksionin e ketij Lapidari me rastin e 100 vjetorit te Pavaresise. Ne perkujtim ishin te pranishem autoritetet me te larta perfaqesuese te qytetit te Berati …

Read More »

Koncert me rastin 100 Vjetorit të Pavarësisë

Në vazhdën e aktiviteteve të organizuara me rastin e 100 vjetorit të pavarësisë, Bashkia Berat në Bashkëpunim me spitalin Amerikan tëTiranës organizua një koncert në Pallatin e Kulturës Margarita Tutulani në të cilin ishin të ftuar këngëtar dhe kërcimtar të njohur të vendit.

Read More »