Home / Të Reja / Projekt Buxheti 2013

Projekt Buxheti 2013

Ditën e premte, datë 14.12.0201 Stafi i bashkisë Berat prezantoi në Pallatin e Kulturës Margarita Tutulani Buxhetin e vitin 2012 si dhe Projekt Buxhetin e vitit 2013. Në takim ishin të ftuar qytetarë, grupe interesi, organizata etj. Prezantimet mbi vitin që lamë pas dhe projekt buxhetin e vitit 2013 u kryen nga Kryetari i Bashkisë, Z. Fadil Nasufi, Drejtuesja e Shërbimeve Sociale Znj. Vjollca Hocha, Drejtori i Urbanistikës Redin Kusta, Drejtuesi i Taksave Vendore në Bashki Z. Besmir Blana dhe Drejtoresha e Financës në Bashki Znj. Luiza Bazaj. Në takim drejtuesit vunë theksin tek problematikat dhe sfidat me të cilat u përballëm në vitin që lamë pas si dhe sfidat, mundësitë dhe projeksionet e reja për vitin 2013. Në fund qytetarët bënë komentet dhe dhanë sugjerimet e tyre në lidhje me buxhetin që pritet të miratohet për vitin tjetër. Prezantimet e të pesë drejtuesve do të keni mundësi ti lexoni në faqet respektive sipas fushave.

Home / News @en / Budget Draft 2013

Budget Draft 2013

Ditën e premte, datë 14.12.0201 Stafi i bashkisë Berat prezantoi në Pallatin e Kulturës Margarita Tutulani Buxhetin e vitin 2012 si dhe Projekt Buxhetin e vitit 2013. Në takim ishin të ftuar qytetarë, grupe interesi, organizata etj. Prezantimet mbi vitin që lamë pas dhe projekt buxhetin e vitit 2013 u kryen nga Kryetari i Bashkisë, Z. Fadil Nasufi, Drejtuesja e Shërbimeve Sociale Znj. Vjollca Hocha, Drejtori i Urbanistikës Redin Kusta, Drejtuesi i Taksave Vendore në Bashki Z. Besmir Blana dhe Drejtoresha e Financës në Bashki Znj. Luiza Bazaj. Në takim drejtuesit vunë theksin tek problematikat dhe sfidat me të cilat u përballëm në vitin që lamë pas si dhe sfidat, mundësitë dhe projeksionet e reja për vitin 2013. Në fund qytetarët bënë komentet dhe dhanë sugjerimet e tyre në lidhje me buxhetin që pritet të miratohet për vitin tjetër. Prezantimet e të pesë drejtuesve do të keni mundësi ti lexoni në faqet respektive sipas fushave.