Home / lajme / Kengetarja Bethia Beadman dhe grupi i saj muzikor ne Festivalin Multikulturor Berat 2014

Kengetarja Bethia Beadman dhe grupi i saj muzikor ne Festivalin Multikulturor Berat 2014

Home / News @en / Singer Bethia Beadman and her band in the Multicultural Festival Berat 2014

Singer Bethia Beadman and her band in the Multicultural Festival Berat 2014