Home / The Festival

The Festival

Festivali Multikulturor i Beratit

Ne datat 21- 23 Gusht ne Berat do te organizohet  per tre nete Festivali Multikulturor , me 12 aktivitete artistike te cilat synojne promovimin e Beratit dhe te vlerave te trashegimise kulturore qe ky qytet mbart. Aktivitetet do te nisin ne daten 21 Gusht ora 18.00 ne pedonalen e qytetit, …

Read More »