Home / lajme / Festivali Multikulturor i Beratit

Festivali Multikulturor i Beratit

Ne datat 21- 23 Gusht ne Berat do te organizohet  per tre nete Festivali Multikulturor , me 12 aktivitete artistike te cilat synojne promovimin e Beratit dhe te vlerave te trashegimise kulturore qe ky qytet mbart.

Aktivitetet do te nisin ne daten 21 Gusht ora 18.00 ne pedonalen e qytetit, ku do te kete ekspozita pikture te femijeve dhe te rinjve, shfaqje video-projeksionesh ne lagjen Gorice, Koncert  Jazz nga Elina Duni ne mbremje ne Kala dhe me pas Dj ne pedonale per gjate gjithe mbremjes se 21 Gushtit, ku te rinjte do te festojne ne sheshin qendror te qytetit.

Ne daten 22 Gusht,  ne oren 09.30 do te hapen ne pedonalen e qytetit panairi i artizanatit dhe agrobiznesit, i cili do te qendroje per dy dite rresht, ekspozita pikture ne sheshin para bibliotekes, animatore sociale do te argetojne femijet ne dy parqet e qytetit, parkun ne lagjen Deshmoret e Kombit dhe Parkun Para Bibliotekes, do kete nje konference per trashegimine kulturore ne Muzeun Onufri, dhe me pas ne mbremje Koncert Rroku i grupit anglez Bethia Beadman ne pedonale i cili pasohet nga Dj me muzike ne sheshin qendror.

Ne daten 23 Gusht vijon panairi i artizanatit dhe agrobiznesit, ekspozita pikture, animatore per femijet ne pedonale dhe ne mbremje koncert i qendres kulturore, i grupeve nga komuniteti Rom dhe per te vijuar me koncertin e Dren Abazit ne sheshin qendror.

Ftohen te gjithe qytetaret dhe te rinjte e qytetit te marrin pjese ne keto Festime, per te promovuar kulturen dhe vlerat turistike te qytetit tone gjate sezonit turistik.

Festivali do te ndiqet nga shume vizitore vendas dhe te huaj te cilet do te vijne posacerisht nga Tirana dhe rrethet e tjera te Shqiperise,  si dhe trevat Shqiptare.

Per me shume ju lutem vizitoni faqen ne facebook: Festivali Multikulturor Berat

Home / News @en / Festivali Multikulturor i Beratit

Festivali Multikulturor i Beratit

Ne datat 21- 23 Gusht ne Berat do te organizohet  per tre nete Festivali Multikulturor , me 12 aktivitete artistike te cilat synojne promovimin e Beratit dhe te vlerave te trashegimise kulturore qe ky qytet mbart.

Aktivitetet do te nisin ne daten 21 Gusht ora 18.00 ne pedonalen e qytetit, ku do te kete ekspozita pikture te femijeve dhe te rinjve, shfaqje video-projeksionesh ne lagjen Gorice, Koncert  Jazz nga Elina Duni ne mbremje ne Kala dhe me pas Dj ne pedonale per gjate gjithe mbremjes se 21 Gushtit, ku te rinjte do te festojne ne sheshin qendror te qytetit.

Ne daten 22 Gusht,  ne oren 09.30 do te hapen ne pedonalen e qytetit panairi i artizanatit dhe agrobiznesit, i cili do te qendroje per dy dite rresht, ekspozita pikture ne sheshin para bibliotekes, animatore sociale do te argetojne femijet ne dy parqet e qytetit, parkun ne lagjen Deshmoret e Kombit dhe Parkun Para Bibliotekes, do kete nje konference per trashegimine kulturore ne Muzeun Onufri, dhe me pas ne mbremje Koncert Rroku i grupit anglez Bethia Beadman ne pedonale i cili pasohet nga Dj me muzike ne sheshin qendror.

Ne daten 23 Gusht vijon panairi i artizanatit dhe agrobiznesit, ekspozita pikture, animatore per femijet ne pedonale dhe ne mbremje koncert i qendres kulturore, i grupeve nga komuniteti Rom dhe per te vijuar me koncertin e Dren Abazit ne sheshin qendror.

Ftohen te gjithe qytetaret dhe te rinjte e qytetit te marrin pjese ne keto Festime, per te promovuar kulturen dhe vlerat turistike te qytetit tone gjate sezonit turistik.

Festivali do te ndiqet nga shume vizitore vendas dhe te huaj te cilet do te vijne posacerisht nga Tirana dhe rrethet e tjera te Shqiperise,  si dhe trevat Shqiptare.

Per me shume ju lutem vizitoni faqen ne facebook: Festivali Multikulturor Berat