Home / Të Reja / Përkujtim Dëshmorëve të Atdheut

Përkujtim Dëshmorëve të Atdheut

Ne daten 27.11.2012, ne Lapidarin në Lulishten Deshmoret e Kombit u perkujtuan Deshmoret e rene te Atdheut. Bashkia Berat ne bashkepunim me familjen Fratari kreu rikonstruksionin e ketij Lapidari me rastin e 100 vjetorit te Pavaresise. Ne perkujtim ishin te pranishem autoritetet me te larta perfaqesuese te qytetit te Berati si dhe  qytetare, familjaret e deshmoreve etj.