Home / Të Reja Nga Kultura / Z. Ilir Ikonomi, qytetar Nderi i Beratit

Z. Ilir Ikonomi, qytetar Nderi i Beratit

Ceremonia e dhënies se titullit QYTETAR NDERI Z. ILIR IKONOMI dhe promovimi i librit ISMAIL QEMALI