Home / Aktivitete / Koncert me rastin 100 Vjetorit të Pavarësisë

Koncert me rastin 100 Vjetorit të Pavarësisë

Në vazhdën e aktiviteteve të organizuara me rastin e 100 vjetorit të pavarësisë, Bashkia Berat në Bashkëpunim me spitalin Amerikan tëTiranës organizua një koncert në Pallatin e Kulturës Margarita Tutulani në të cilin ishin të ftuar këngëtar dhe kërcimtar të njohur të vendit.