Home / page 30

Blog Archives

Takimi per menaxhimin e mbetjeve urbane

N/Kryetari i Bashkisë Z. Bledar Blana dhe perfaqësues të Bashkisë Berat  priten sot në një takim Z. Diego Testi,Drejtuesin e Shërbimeve të Kompanisë Italiane Amia Verona për te diskutuar mbi projektin e ri te riorganizimit te mbetjeve urbane ne Berat. Nëpërmjet shkëmbimit të eksperiencave  dhe investimeve, Projekti synon në një …

Read More »

Marrëveshja e Bashkëpunimit ndërmjet Bashkisë Berat dhe Organizatës ‘’ Partnerët Shqipëri për Ndryshim dhe Zhvillim”

U nënshkrua sot Marrëveshja e Bashkëpunimit ndërmjet Bashkisë Berat dhe Organizatës ‘’ Partnerët Shqipëri për Ndryshim dhe Zhvillim ‘’. Kryetari i Bashkisë Z. Petrit Sinaj dhe përfaqësuesja e ‘’Partnerët Shqipëri’’ Znj. Ariola Agolli, shprehën angazhimin e tyre për bashkëpunim në zbatimin e Projektit të Anti-Korrupsionit, i cili do të zbatohet …

Read More »

Mbledhja e Keshillit Bashkiak date 20.01.2016

Sot,u zhvillua mbledhja e keshilit bashkiak me kete rend dite: 1.Relacion dhe Projekt Vendim “Mbi miratimin e buxhetit faktik te vitit 2015” 2.Relacion dhe Projekt Vendim “Per disa shtesa dhe ndryshime ne VKB Nr.57,date 28.12.2015 “Per sistemin e taksave dhe tarifave vendore ne Bashkine Berat” 3.Relacion dhe Projekt Vendim “Per …

Read More »

Takim me Akademinë Politike të të Rinjve

Në kuadër të Projektit ‘’Akademia Politike Rajonale për të Rinjtë’’, mbështetur nga Ambasada e SHBA në Shqipëri, Kryetari i Bashkisë Berat Z. Petrit Sinaj zhvilloi nje bashkëbisedim me një grup të rinjsh, përfaqësues të Akademisë Politike të të Rinjve të Beratit. Ky takim vijon takimin e parë të zhvilluar ndërmjet …

Read More »

Bashkia e Beratit per hartimin e Planit te Pergjithshem Vendor

PPV I Bashkise Berat eshte duke u hartuar ne mbështetje financiare dhe teknike të projektit të USAID për Planifikim dhe Qeverisjen Vendore (PLGP) . Hartimi i Planit të Përgjithshëm Vendor vjen si detyrim ligjor dhe si nevojë për zhvillimin e mëtejshëm të territorit të Bashkisë pasi : 1.Bazuar në ligjin …

Read More »

“Njeriu i Vitit 2015”

Ne daten 30 dhjetor 2015,ne ambientet e Hotel “Gega” u organizua nga Bashkia Berat,ceremonia e dhenies se cmimeve “Njeriu i Vitit 2015”. Ne ceremoni ishin te pranishem Kryetari i Bashkise z.Petrit Sinaj ,Prefekti i Qarkut z.Fadil Nasufi,deputetet Anila Agalliu,Gledion Rehovica dhe Sekretari Politik i LSI per Qarkun e Beratit z.Nasip …

Read More »

Mbledhja e Keshillit Bashkiak date 28.12.2015

Mbledhja e Këshillit Bashkiak Berat e zhvilluar në datë 28.12.2015 finalizoi miratimin e dy dokumentave më të rëndësishëm financiarë të Bashkisë: paketën dhe miratimin e plan buxhetit të vitit 2016. Në përmbushje të misionit të saj, dhe angazhimit të marrë përpara qytetarëve, nëpërmjet implementimit të këtyre dokumentave, Bashkia Berat synon …

Read More »

KRYETARI I BASHKISE BERAT z.SINAJ URON BASHKEQYTETARET DITEN E KRISHTLINDJEVE

Sot,me 25 dhjetor 2015,Kryetari i Bashkise Berat,z.Petrit SINAJ nga Mitropolia Berat uron qytetaret e Beratit per festen e krishtlindjeve.Kryebashkiaku u prit nga drejtuesit e Mitropolise Berat.Ne kete takim kryebashkiaku shoqerohej nga stafi i ngushte i Bashkise.Me tej,z,Sinaj theksoi se kjo dite duhet te bashkoje njerezit.Te gjithe duhet te kontribojme per …

Read More »