Home / page 41

Blog Archives

Ndarja e Librave për Fëmijët në Nevojë

Foto nga aktiviteti i ndarjes se Librave në Shkollat “Shyqyri Lakra”, “22 Tetori”, “Llambi Goxhomani”, “1 Maj”, “Xhemal Cekini” etj. Ndarja e Librave u mundësua nga Bashkia Berat, Save the Children dhe UNDP.

Read More »

Revitalizimi i Shëtitores dhe Sheshit Qendror të Qytetit

Pamje nga Projekti i Revitalizimit i Shëtitores dhe Sheshit Qendror te Qytetit. Punimet e projektit do te inaugurohen ditën e Dielë, datë 6 Tetor, në një atmosferë festive. Le të jetë ky projekt një ogur i mbarë për shumë projekte të tjera që do të vijnë në qytetin e Beratit.

Read More »

Revitalisation of the Promenade and the Main Town Square

Views from the Project for the Revitalisation of the Promenade and the Main City Square. The project will be inaugurated on Sunday, 6 October, in an atmosphere of celebrations. Let this project be a good omen for the other projects to come in the city of Berat.

Read More »

Ekspozite

Ekspozitë me foto të vjetra nga Berati të ekspozuara në rrugicat e Mangalemit gjatë ditës së përurimit të Projektit të Revitalizimit të Shëtitores dhe Sheshit Qendror.

Read More »

Ekspozite

Ekspozitë me foto të vjetra nga Berati të ekspozuara në rrugicat e Mangalemit gjatë ditës së përurimit të Projektit të Revitalizimit të Shëtitores dhe Sheshit Qendror.

Read More »

Takimet Muzikore të Dy Botëve

Foto nga aktiviteti Takimet Muzikore të Dy Botëve, Edicioni I VII-të i Festivalit Ndërkombëtar. Ky aktivitet u zhvillua në datat 5 dhe 6 Tetor në Muzeumet Onufri dhe Etnografik. Ai u zhvillua në kuadër të Ditëve të Trashëgimisë Kulturore Evropiane nga Fondacioni Art dhe Trashëgimi dhe Bashkia Berat

Read More »