Home / The Latest from Cultural Heritage

The Latest from Cultural Heritage

The Latest from Cultural Heritage

Prezantohet Drafti i Planit te Menaxhimit Berat

Takimi për prezantimin e Draftit të  Planit te Menaxhimit te Qendres Historike Beratit u organizua me palët e interesuara lokale dhe kombëtare në sallën e mbledhjeve të Bashkisë Berat, te cilet moren pjesë në prezantimin e Draftit nga Ekspertët e PNI Studio . Pjesëmarrësit ishin perfaqesues  nga Qarku i Beratit …

Read More »

Workshop 3 for the Preparation of the Management Plan of Berat

In the framework of the preparation of the Management Plan of Berat, in March 29th 2013 was organized the Workshop for the  Definition of specific projects  in the framework of preparation of Management Plan of Berat Site. The Workshop was organized by the Expert PNI Studio in cooperation with the …

Read More »

Workshop on the Action Plan

In the framework of SUSTCULT Project, in 18October 2013 was organized the Workshop 4 for the implementation phase of the Management Plan. The Objectives of the Workshop were :Evaluation about Action Plan and fiche –projects defined for the Historic Center and Buffer Zone, evaluation of the existing management models of …

Read More »

The Fifth Meeting of Sustcult Project

The fifth meeting of the SUSTCULT project was held in 28-29 May 2013 , in Bacau (Romania ) with the participation of 25 representatives from seven cultural sites , the project partners ( Italy , Slovenia , Greece , Romania , Hungary , FYROM and Albania ) . Sustcult partners …

Read More »

Sustcult meeting in Vesprem

The next SUSTCULT project meeting was held in Vesprem on 28th, 29th and 30th October 2013. Veszprém is one of the oldest urban areas in Hungary, and a city with county rights. It lies approximately 15 km (9 mi) north of the Lake Balaton. It is the administrative center of …

Read More »

Ekspozite

Ekspozitë me foto të vjetra nga Berati të ekspozuara në rrugicat e Mangalemit gjatë ditës së përurimit të Projektit të Revitalizimit të Shëtitores dhe Sheshit Qendror.

Read More »

18 April, World Cultural Heritage Day

On the occasion of 18 April, World Cultural Heritage Day, a meeting was held with cultural heritage specialists and representatives from the local power in the premises of the Medieval Center. During the meeting there as a presentation of the activities realized in the context of SUSTCULT project, financed by …

Read More »

A Seminar on the Management Plan

On the 15th January in Berat was held a training seminar on the drafting of the Management Plan. This seminar is part of a series of trainings that are going to be organised in berat to raise the capacities of the local stakeholders and to update the Cultural Heritage Management …

Read More »