Home / Projekte / Revitalizimi i Shëtitores dhe Sheshit Qendror të Qytetit

Revitalizimi i Shëtitores dhe Sheshit Qendror të Qytetit

Pamje nga Projekti i Revitalizimit i Shëtitores dhe Sheshit Qendror te Qytetit. Punimet e projektit do te inaugurohen ditën e Dielë, datë 6 Tetor, në një atmosferë festive. Le të jetë ky projekt një ogur i mbarë për shumë projekte të tjera që do të vijnë në qytetin e Beratit.

Home / News @en / Revitalisation of the Promenade and the Main Town Square

Revitalisation of the Promenade and the Main Town Square

Views from the Project for the Revitalisation of the Promenade and the Main City Square. The project will be inaugurated on Sunday, 6 October, in an atmosphere of celebrations. Let this project be a good omen for the other projects to come in the city of Berat.