Home / Tag Archives: bulevardi

Tag Archives: bulevardi

Revitalizimi i Shëtitores dhe Sheshit Qendror të Qytetit

Pamje nga Projekti i Revitalizimit i Shëtitores dhe Sheshit Qendror te Qytetit. Punimet e projektit do te inaugurohen ditën e Dielë, datë 6 Tetor, në një atmosferë festive. Le të jetë ky projekt një ogur i mbarë për shumë projekte të tjera që do të vijnë në qytetin e Beratit.

Read More »