Home / Te Reja nga Mjedisi

Te Reja nga Mjedisi

Pastrim dhe Ndergjegjesim ne Lagjen Kala

Grupi Rinor Ambasadoret e Natyres, pjese e Qendres Rinore Berat, punonjes te Bashkise Berat dhe DRKK-Berat morren pjese sot ne nje fushate pastrimi dhe ndergjegjesimi ne Lagjen Kala. Lagja Kala u perzgjodh si nje nga vendet qe ka me shume vizitueshmeri nga turistet ne Qytet dhe nevoja per higjiene dhe …

Read More »

Dita e Tokës

Në datën 22 Prill, me rastin e Ditës së Tokës, në qytetin e Beratit u organizuan një sërë aktivitetesh nga Federata Kombëtare e Rafting dhe me mbështetjen e një sërë institucionesh dhe organizatash. Gjatë aktiviteteve u zhvillua një konkurs midis nxënësve të shkollave të mesme për esenë më të mirë …

Read More »