Home / Te Reja nga Mjedisi / Pastrim dhe Ndergjegjesim ne Lagjen Kala

Pastrim dhe Ndergjegjesim ne Lagjen Kala

Grupi Rinor Ambasadoret e Natyres, pjese e Qendres Rinore Berat, punonjes te Bashkise Berat dhe DRKK-Berat morren pjese sot ne nje fushate pastrimi dhe ndergjegjesimi ne Lagjen Kala. Lagja Kala u perzgjodh si nje nga vendet qe ka me shume vizitueshmeri nga turistet ne Qytet dhe nevoja per higjiene dhe pasterti eshte shume e larte.