Home / page 42

Blog Archives

Takimet Muzikore të Dy Botëve

Foto nga aktiviteti Takimet Muzikore të Dy Botëve, Edicioni I VII-të i Festivalit Ndërkombëtar. Ky aktivitet u zhvillua në datat 5 dhe 6 Tetor në Muzeumet Onufri dhe Etnografik. Ai u zhvillua në kuadër të Ditëve të Trashëgimisë Kulturore Evropiane nga Fondacioni Art dhe Trashëgimi dhe Bashkia Berat

Read More »

Inagurohet projekti i Revitalizimit të Shëtitores dhe Sheshit Qendror te Qytetit

Inagurohet projekti BID i cili pershin edhe Revitalizimin e Shëtitores dhe Sheshit Qendror te Qytetit. Ky është një projekt i hartuar në bashkëpunim midis Bashkisë së Beratit dhe Fondit Shqiptaro-Amerikan për Zhvillimi, i cili do ta transformojë rrugën kryesore bashkë me sheshin duke rritur potencialin turistik dhe duke zhvilluar mjedisin …

Read More »

The Inaguration of the Project for the Revitalisation of the City Center and Bulevard

BID project, which includes the Revitalization of the Promenade and the main City Center, was inaugurated. This project was designed by the Municipality of Berat in collaboration with the Albanian American Fund for Development. This project will transform the town square together with the promenade, developing the tourism potential and …

Read More »

Ekspozita e Piktorit Bajram Mato

Në datën 29 Mars, në sallën e Galerisë “Edward Lear” Berat u organizua Ekspozita e piktorit Bajram Mato. Në ekspozitë u ekspozuan disa nga pikturat më të mira të piktorit. Ndër to dallonin ngjyrat e ndezura, autoportretet, skenat e fshatit etj. Pjesëmarrja ne ekspozitë ishte e konsiderueshme. Në fund të …

Read More »

Ekspozita e Piktorit Bajram Mato

Në datën 29 Mars, në sallën e Galerisë “Edward Lear” Berat u organizua Ekspozita e piktorit Bajram Mato. Në ekspozitë u ekspozuan disa nga pikturat më të mira të piktorit. Ndër to dallonin ngjyrat e ndezura, autoportretet, skenat e fshatit etj. Pjesëmarrja ne ekspozitë ishte e konsiderueshme. Në fund të …

Read More »

Dita e Verës

Bashkia Berat në bashkëpunim me partnerë të tjerë organizoi një sërë veprimtarish me rastin e Ditës së Verës. Në orën 09.00 në lumin Osum u organizua aktiviteti Lumi është Jetë. Ky aktivitet u Organizua nga Federata Shqiptare e Rafting me mbështetjen e Komitetit Olimpik Kombetar Shqiptar, Bashkise Berat dhe Shkolles …

Read More »

Çmimi i Ekselences 2013

Ne Daten 5 Mars Bashkia Berat organizoi nje aktivitet me rastin e shpalljes se nxenesve ekslent per maturen e vitit te katert. Aktiviteti u shoqerua me kercim dhe kenge nga talentet e reja. Falenderojme gjithe pjesemarresit per pjesemarrjen e tyre. Nxenesit ekselent te ketij viti u shpallen: Alteo Hysi, Pirro …

Read More »

Projekt Buxheti 2013

Ditën e premte, datë 14.12.0201 Stafi i bashkisë Berat prezantoi në Pallatin e Kulturës Margarita Tutulani Buxhetin e vitin 2012 si dhe Projekt Buxhetin e vitit 2013. Në takim ishin të ftuar qytetarë, grupe interesi, organizata etj. Prezantimet mbi vitin që lamë pas dhe projekt buxhetin e vitit 2013 u …

Read More »