Home / The Latest from Culture

The Latest from Culture

Book Promotion

The successful book “One Day like Sofia” was promoted among the book lovers in the city of Berat by the Author Monika Shoshori Stafa and “Saras” publishing house. The book with its short tense narratives have been highly appreciated by literary critics.

Read More »

Takimet Muzikore të Dy Botëve

Foto nga aktiviteti Takimet Muzikore të Dy Botëve, Edicioni I VII-të i Festivalit Ndërkombëtar. Ky aktivitet u zhvillua në datat 5 dhe 6 Tetor në Muzeumet Onufri dhe Etnografik. Ai u zhvillua në kuadër të Ditëve të Trashëgimisë Kulturore Evropiane nga Fondacioni Art dhe Trashëgimi dhe Bashkia Berat

Read More »