Home / Aktivitete / Çmimi i Ekselences 2013

Çmimi i Ekselences 2013

Ne Daten 5 Mars Bashkia Berat organizoi nje aktivitet me rastin e shpalljes se nxenesve ekslent per maturen e vitit te katert. Aktiviteti u shoqerua me kercim dhe kenge nga talentet e reja. Falenderojme gjithe pjesemarresit per pjesemarrjen e tyre. Nxenesit ekselent te ketij viti u shpallen: Alteo Hysi, Pirro Sania, Eduart Lushka, Adi Totaj, Ariola Fasko, Armis Cuko, Olta Papa, Julian Hoxha, Adela Dauti.