Home / Të Rejat nga Trashëgimia / Tetori Gjerman në Berat

Tetori Gjerman në Berat

Ditën e hënë, datë 15 Tetor 2012, në orën 11.00 në Galerinë e Arteve Edward Lear në Qytetin e Beratit u mbajt një ekspozitë me fotografi nga Trashëgimia Botërore Gjermane. Kjo ekspozitë u mbajt në kuadër të aktiviteteve kulturore qe jane duke u mbajtur ne disa vende te Shqiperise ne kuader te Tetorit Gjerman te organizuar nga Ambasada Gjermane. Te pranishem ishin zevendes ambasadori gjerman si dhe specialisti gjerman i trashegimise kulturore Zoti Stephan Doempke. I pranishem ishte gjithashtu edhe kryetari i Bashkise Berat Z. Fadil Nasufi.