Home / page 18

Blog Archives

Inagurohet lulishtja e re ne lagjen “30 Vjetori”

Inagurohet lulishtja e re ne lagjen “30 Vjetori” Kryetari i Bashkise z.Petrit Sinaj u premton banoreve te tjera investime qe do tu sherbejne atyre. Ne mjediset ku me pare funksiononte tregu i perimeve ne lagjen “30 vjetori” tanime per qytetaret e kesaj lagjeje Bashkia ndertoi nje lulishte te konceptuar enkas …

Read More »

Takimi per Festat e Fundvitit

Shumë energji pozitive,bashkëpunim dhe frymëzim gjatë diskutimeve me përfaqësuesit Fetarë, Shoqërinë Civile, përfaqësues të Bankave dhe Institucioneve Publike, mbi organizimin e Festave të Fundvitit.Shumë  ide dhe risi për këtë vit, me qëllim afrimin e njerëzve në komunitet dhe një atmosferë sa më të bukur për Festat e Krishtlindjeve dhe Vitit …

Read More »

Ekspozita e dy artistëve durrsakë

Në ambientet e Galerisë së Arteve ‘’ Edward Lear’’, dje u çel ekspozita e dy artistëve durrsakë,Shpresa Milaqi Bajko dhe Ilir Dosari.Në ekspozitë u prezantuan 35 vepra me teknika të ndryshme si vaj në kanavacë,akuarel dhe pirografi.

Read More »

Rehabilitimi i stadiumit “Tomori”

#BashkiaBerat #BashkiaPërSportin #ForcaTomori Kanë përfunduar me sukses përpjekjet për rehabilitimin e stadiumit të qytetit, duke krijuar jo vetëm kushte të mira për ekipin e Tomorit për zhvillimin e ndeshjeve në Berat në sezonin e ri 2016-’17, por edhe një ambient të pastër e të gjelbëruar. Ndihmesa jonë për skuadrën dhe …

Read More »

Shtimi i siperfaqeve te gjelbra

BashkiaBerat #Beratipunon #MbrojmëMjedisin #Bashkërisht Nuk jemi vetëm duke i’u shërbyer sipërfaqeve ekzistuese të gjelbërta, por me përkushtimin e kolegëve tanë jemi duke shtuar sipërfaqet e reja, në lagjen “30 Vjetori” dhe në lulishten e pedonales tashmë i janë kthyer parcelat me trendafila e lule, të cilat i kanë munguar pas …

Read More »

Punimet nga Drejtoria e Arsimit, Bashkia Berat

#BashkiaBerat #Beratipunon #GjeraKonkrete #BeratiPërNxënësit Për fillimin sa më të mbarë të vitit shkollor dhe mjedise sa më të kompletuar, po lyejmë e riparojmë çdo shkollë dhe Drejtoria Arsimore Bashkisë Berat është duke zbatuar plan veprimin e miratuar prej Kryetarit të Bashkisë për çdo problem të ardhur nga terreni përsa i …

Read More »

Prezantimi i Kartës Rinore Evropiane

#Bashkë #RiniaBeratase #BashkiaBerat #BeratiPunon #NjëHapPërpara #KudoPunohet #ÇdoDitë #ÇdoVit Të premten me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Rinisë, zhvilluam takim prezantues dhe informues me OJF-në e Youth Act si dhe me të rinjtë beratas, në një takim që konsistoi në prezantimin e Kartës Rinore Evropiane, e vlefshme në 38 vende të …

Read More »

Sistemimi dhe riparimi i hapesirave publike

#Berati1vitNëPunë #BashkiaBerat #Beratipunon #njëhappërpara #KudoPunohet Si 1 vit më parë, si ditën e parë, puna nuk ka ndalur, sistemim dhe riparim i hapësirës publike në Rajonin nr.2, pallati 86, pastrim dhe rehabilitim tashmë i ish tregut të fruta perimeve në lagjien ’30 Vjetori’ në një hapësirë shplodhëse për të gjithë …

Read More »

Punimet e Ndermarrjes se Gjelberimit

#BashkiaBerat ‪#‎ÇdoDitëPunohet‬ ‪#‎KudoPunohet #Rehabilitim‬ #Mjedis Gjatë ditës së djeshme, Ndërrmarja e Gjelbërimit realizoi në Njësinë Administrative Otllak pastrimin e barërave dhe mbetjeve të ndryshme në pjesët e gjelbërta të fshatrave Otllak dhe Dyshnik, të shoqëruara edhe me korrjen e barit dhe krasitjen e shkurreve dekorative.   Gjithashtu, prashitja e luleve si dhe shkulja …

Read More »

Vizita e Zv/ambasadorit te SHBA ne Bashkine Berat

#USembassy #BashkiaBerat #bashkëpunim #Mbështetje #promovim #USAID Kryetari i Bashkisë z. Petrit Sinaj, pas ceremonisë për pastrimin e mbetjeve të municioneve në Gjoroven, zhvilloi një takim në bashki me zv/ambasadorin amerikan në Shqipëri z. Muniz, ku diskutuan mbi sfidat dhe mundësitë e zhvillimit të Bashkisë së Re të Beratit, pas ndarjes …

Read More »